Πισίνες

__20100820_1967815365_002Οι πισίνες είναι το πιο δημοφιλές αντικείμενο της επιχείρησης Art Water, ειδικά στην αγορά της Πελοποννήσου. Με ειδίκευση και τεχνογνωσία, προσφέρει μεγάλο εύρος υπηρεσιών. Ξεκινώντας από τη μελέτη χώρου ακολουθεί ο σχεδιασμός, η κατασκευή, η τοποθέτηση καθώς και η συντήρηση ή η αναβάθμιση της πισίνας σας.

Συνεργάζεται με τις καλύτερες εταιρείες που ασχολούνται με το αντικείμενο στην Ελλάδα, για αυτό και είναι σε θέση να παρέχει στους πελάτες της άριστη ποιότητα και εγγύηση, τόσο σε προϊόντα όσο και σε υπηρεσίες.

Η Art Water συνεργάζεται με πολλές εταιρείες διεθνώς γνωστές, από τις οποίες προμηθεύεται διάφορα προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης νερού, όπως απόλυτα ασφαλή και δοκιμασμένα χημικά, καθώς και εξειδικευμένους μηχανισμούς καθαρισμού και συντήρησης για τη φροντίδα της πισίνας.

Ακόμα συνεργάζεται με εταιρείες που ειδεικεύνονται στην προμήθεια εξοπλισμών πισίνας, φίλτρα, αντλίες και διάφορα εξειδικευμένα μηχανήματα και εξοπλισμούς.

Από το 1973 προσφέρει στους πελάτες της πλήρες και ποιοτικό service υπηρεσιών στον τομέα της πισίνας, με εγγύηση και ποιότητα.

Μπορεί να αναλάβει την κατασκευή και ολοκλήρωση έργων πισίνας σε πελάτες από όλη την Ελλάδα καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου, όπως η Καλαμάτα, Μεθώνη, Κορώνη, Φοινικούντα, Ναύπλιο, Τριφυλλία, Φιλατρά, Μαραθόπολη, και πολλές άλλες πόλεις. Είτε επιθυμείτε την τοποθέτηση πισίνας στον επαγγελματικό σας χώρο, είτε στην κατοικία σας, η Art Water είναι η κατάλληλη εταιρεία που θα σας βοηθήσει να το πραγματοποιήσετε.

Το άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό της, μπορεί να καλύψει όλους τους τομείς που σχετίζονται με πισίνες. Από τον σχεδιασμό και τη διακόσμηση, στην κατασκευή, ολοκλήρωση και συντήρηση της πισίνας σας, οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι απόλυτης ποιότητας και εγγύησης. Επίσης καλύπτονται απόλυτα και όλοι οι τομείς που προκύπτουν σχετικά με την πισίνα σας, όπως πλακάκια, χημικά νερού, φίλτρα και μηχανισμοί καθαρισμού νερού, παρέχοντας σας ολοκληρωμένες λύσεις στη δημιουργία και συντήρηση πισίνας.

Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας σχετικά με πισίνες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε σε ότι χρειάζεστε και να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε την πισίνα που ονειρεύεστε. Το προσωπικό της εταιρείας είναι πάντα στη διάθεση σας.