Υπηρεσίες

services-greece-1

Η Art Water προσφέρει μεγάλο εύρος υπηρεσιών που σχετίζονται με Πισίνες, Υδραυλικά και Θέρμανση. Το έμπειρο προσωπικό μπορεί να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ανάγκη σας σχετικά με υδραυλικά ή συστήματα θέρμανσης.

Οι υπηρεσίες θέρμανσης και υδραυλικών που παρέχονται αφορούν όλους τους χώρους, κατοικίες, επιχειρήσεις, επαγγελματικά κτίρια, δημόσιες υπηρεσίες και οτιδήποτε είναι σχετιζόμενο με αυτές.

Υδραυλικές Υπηρεσίες Υδραυλικά Πελοπόννησος Πισίνες Art Water

Μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία αφορά υδραυλικά σε χώρους κατοικίας ή εργασίας.

Στις εργασίες αυτές περιλαμβάνονται σχεδιασμός μπάνιων, επισκευές και κατασκευές σωληνώσεων ύδρευσης και αποχέτευσης, συντήρηση ή πλήρη αντικατάσταση εφόσων απαιτείται, ακόμα και διακόσμηση.

Οι υπηρεσίες μας που σχετίζονται με το μπάνιο, επικεντρώνονται κυρίως στην περιοχή της Κυπαρισσίας και της Μεσσηνίας.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία ειδών υγιεινής επώνυμων εταιρειών όπως η “Ideal Standard” και η Ιταλική “Kerasan”.

Όσον αφορά το σχεδιασμό και την τοποθέτηση πισίνας, είμαστε σε θέση να πιστεύουμε ότι μετά από τόσα χρόνια λειτουργίας, έχουμε αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρία, ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες και εγγυρότερες υπηρεσίες στον χώρο της πισίνας, με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Στο κατάστημα μας εκτός από είδη υγιεινής μπορείτε να βρείτε επίσης και πλακάκια, εξαρτήματα και αξεσουάρ, για χρήση υδραυλικών, θέρμανσης και πισίνας. Από φίλτρα και αντλίες αέρος, σε εξειδικευμένους εξοπλισμούς και εξαρτήματα, διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα προϊόντων που θα καλύψουν απόλυτα όλες τις ανάγκες σας.